Hasta el 30 de junio, todos los clientes de alguno de los restaurantes del Serrallo de Tarragona adheridos a la Asociación Gastronómica "Tarragona en Essència" podrán degustar un delicioso aperitivo de pescado azul gratuito, y saborear de las recetas elaboradas en base a este, con más de 5o recetas con el pescado azul como ingrediente estrella.
El pescado azul de Tarragona es el primero en aquirir la marca Q de calidad, debido al alto valor gastronómico y nutritivo de su carne, procedente de una combinación del buen clima y el buen estado de las aguas de la Costa Dorada. ¿Qué especies se reconocen como Pescado Azul de Tarragona? La sardina, el boquerón, el jurel, la caballa, el bis y la boga, entre otros; y todos ellos tienen un alto contenido en omega 3, muy beneficioso para la prevención de enfermedades cardiovasculares. Además, el pescado es una buena fuente de proteínas de calidad. En cuanto a otras propiedades, destacan las vitaminas A y D, y en cuanto a los minerales, destaca su contenido en fósforo y yodo.
Fins el 30 de juny, tots els clients d'alguns dels restaurants del Serrallo de Tarragona adherits a l'Associació Gastronòmica "Tarragona en Essència" podran degustar un deliciós aperitiu de peix blau gratuit, i saborejar receptes elaborades en base a aquest, amb més de 50 reptes amb el peix blau com a client estrella.
Les espècies reconegudes com a Peix Blau de Tarragona són la sardina, el seitó, el sorell, el verat, el bis i la voga, i tot ells tenen un alt contingut en omega 3, molt beneficiós per a la prevenció de malalties cardiovasculars. A més, el peix és una bona font de proteïnes de qualitat. Pel que fa a altres propietats, destaquen les vitamines A i D, i en quant als minerals, destaca el seu contingut en fòsfor i iode.
Us adjuntem la relació de restaurants i la seva principal recepta:
- 20 a la Rambla: Iogurt de cirera amb sardina, salicòrnia i cítrics
- AQ: Tàrtar de tonyina amb verdures en escabetx
- Balandra: Sardina marinada amb guacamole
- Barquet: Timbal de sardina de Tarragona amb vinagreta de te fumat
- Cocvla: Lioneses pintades amb emulsió de caramel de Mòdena farcides de mousse de sardina
- De Vins: Verat en escabetx de verdures
- Degvsta: Amanida d’estiu de verat
- Arcs Restaurant: Humus d’anxoves amb verat escabetxat al perfum de llimona i menta
- El Llagut: Sardina amb pa amb tomàquet
- El Terrat: Llom de tonyina amb bajoques, mango, escuma de mozzarella i cebetes al cassis
- Manolo: Coca fina de pernil ibèric i seitons de Tarragona
- Mare Nostrum: Porra amb festucs, seitó i pols d’hibiscus
- Palau del Baró: Verat en escabetx de cítrics i taronja confitada
- Quim i Quima: Torradeta de seitó, tomàquet i olives verdes
- Sadoll: Coca de seitons, puré de ceba tendra, tomàquets i olives de l’Aragó
- Xaloc: Sorell blanc de Tarragona a l’escabetx a la taronja i flors de pensament
No hay comentarios:
Publicar un comentario